E-MAILMARKETING

GRAFISCHE NIEUWSBRIEVEN, VERSTUURD MET EEN HANDIGE APPLICATIE

Veel ondernemers denken dat, sinds de komst van social media, e-mailmarketing niet meer van nu is. Een veelgemaakte fout denken wij. E-mail is nog steeds een goed middel om in contact te komen met je klanten. Goed geschreven e-mails worden beter gelezen én er wordt vaker op geklikt dan bijvoorbeeld een Tweet of een LinkedIn bericht. Zeker met de komst van de smartphone is e-mail voor elke online markeer een onmisbaar kanaal geworden. Van massacommunicatie tot een-op-een berichten met gepersonaliseerde content, met e-mailmarketing is alles mogelijk.

BlackDesk maakt voor e-mailmarketing vaak gebruik van Mailchimp, een handige e-mailmarketing applicatie. Mailchimp is een online applicatie die u helpt bij het uitvoeren en managen van nieuwsbrieven. In samenwerking met de klant richten we een Mailchimp account in, die we vervolgens vullen met aansprekende templates. In Mailchimp kun je gebruik maken van verschillende mailinglijsten, waarin je ontvangers van je nieuwsbrieven kwijt kunt. Vervolgens kun je op diverse manieren nieuwsbrieven verzenden.

Je kunt nieuwsbrieven gebruiken om je producten, acties en aanbiedingen te presenteren. Daarnaast kun je tegenwoordig nieuwsbrieven gebruiken om klanten eraan te herinneren dat ze een product in hun winkelwagentje hebben gedaan zonder af te rekenen of klanten automatisch feliciteren op hun verjaardag. De applicatie Mailchimp is in ontwikkeling. De komende jaren kunnen we nog veel meer toffe functies verwachten.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe BlackDesk u kan ondersteunen tijdens het e-mailmarketingproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem eens een kijkje in ons portfolio.

WIJ ONDERSTEUNEN O.A. DEZE BEDRIJVEN BIJ E-MAILMARKETING