GOOGLE ANALYTICS

ALLE STATISTIEKEN EN ACTIVITEITEN VAN UW WEBSITE IN EEN HANDIGE APPLICATIE

Google Analytics is een gratis applicatie van Google die gebruikt kan worden om vrijwel alle activiteiten naar, op en van een website te meten en gedetailleerd weer te geven. Hierdoor krijgt u  een duidelijk beeld van het aantal bezoekers, hun herkomst en de pagina’s waarnaar ze kijken. Deze statistieken zijn essentieel in het aanpassen van uw marketingmiddelen aan de wensen van uw bezoeker of klant.

Google Analytics geeft weer hoe oud een bezoeker is, waar hij vandaan komt, welke pagina’s hij op uw website bezoekt, hoeveel keer hij op uw site geweest is totdat hij een aankoopbeslissing heeft genomen en ga zo maar door. Een hoop info, die gebruikt kan worden om uw website of webshop te blijven verbeteren.

BlackDesk biedt veel klanten online rapportages waarin veel gebruik wordt gemaakt van gegevens uit Google Analytics. Met deze applicatie is uw online marketing  een stuk beter meetbaar geworden, waardoor u beter zicht krijgt op de kosten en opbrengsten van uw marketingbudget.

Google Analytics is het meest effectief wanneer het goed ingericht wordt. Standaard biedt Google een aantal handige statistieken, maar om echt nuttige informatie te verkrijgen uit deze tool van Google kun je je Google Analytics omgeving aanpassen aan je eigen wensen.

WIJ BIEDEN GOOGLE ANALYTICS BEGELEIDING AAN O.A.