HOSTING

WEBHOSTING, EEN VAK APART

Wat is een domeinnaam zonder webhosting? Niet zoveel! Webhosting is het verhuren van ruimte op het internet, voor het opslaan van info. Webhosting wordt vrijwel altijd gebruikt voor het online plaatsen van een website of voor het gebruik van e-mail. BlackDesk Creative Marketing heeft een eigen server, waarop een heel aantal websites staan. We verhuren kleine stukjes van deze server aan klanten, zodat ook de websites van klanten online te vinden zijn. Een domeinnaam is niets zonder hosting, want als een domeinnaam niet gekoppeld is aan een stukje van zo’n webserver, zal er ook niets zichtbaar zijn als je naar de url surft!

Webhosting is een vak apart. Vandaar dat we het voor een deel uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Deze gespecialiseerde partij onderhoudt de BlackDesk  server en zorgt ervoor dat uw website snel beschikbaar is en blijft voor uw bezoekers.

Als u ervoor kiest een website of webshop af te nemen bij BlackDesk Creative Marketing, zullen we u adviseren deze onder te brengen op onze eigen hostingomgeving. Op die manier hebben kunnen we u het snelst van dienst zijn en kunnen we zeker zijn van goede online prestaties van uw website.

WIJ VERZORGEN HOSTING VOOR O.A.