LANDINGSPAGINA’S

EENVOUDIGE (TIJDELIJKE) WEBSITES

De meeste startups hebben een bescheiden budget, maar wel de noodzaak om (online) vindbaar te zijn. In dit soort gevallen kan een landingspagina best eens goed van pas komen. Een landingspagina is een eenvoudige website, waarop je bezoekers kan laten ‘landen’. Er zijn verschillend situaties waarin het nodig is om bezoekers te laten landen. Bijvoorbeeld als je een bedrijf start en met weinig budget toch al online zichtbaar wil zijn. Of als een website in ontwikkeling is, maar nog niet klaar is voor bezoekers. Ook dan kun je ervoor kiezen een eenvoudige landingspagina te lanceren, zodat je online al wel ‘iets’ kunt laten zien aan je publiek.

Daarnaast gebruikt BlackDesk Creative Marketing landingspagina’s om niche doelgroepen naar uw bedrijf te leiden. In dat geval kan een landingspagina ingezet worden om bezoekers die opzoek zijn naar een specifiek product of dienst die u aanbiedt te leiden. Ok, dat is misschien wat ingewikkeld. Stel, je hebt een fietsenwebshop genaamd fiets.nl. Om specifiek het verkeer te targetten die zoekt naar ‘herenfiets’ maak je een eenvoudige landingspagina, zet hem op de url herenfiets.nl en voorziet de landingspagina van leuke content die verwijst naar fiets.nl. Zo heb je doormiddel van een landingspagina bezoekers naar je uiteindelijke url geleidt!

Een goede landingspagina is simpel, overzichtelijk en focust zich op een boodschap. Een landingspagina zet vrijwel altijd aan tot actie. Stay tuned voor onze ‘echte’ site, ga naar fiets.nl of volg ons!

WIJ CREËERDEN LANDINGPAGINA’S VOOR O.A.