SEO – SEARCH ENGINE OPTIMALISATION

BETERE ONLINE VINDBAARHEID VAN UW WEBSITE OF WEBSHOP

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekopdrachten van Google. Door je website te optimaliseren en in te zetten op zorgvuldig zelf gekozen zoekwoorden, gaat uw website beter scoren en wordt de vindbaarheid van de website in de zoekmachines verhoogd. En tja, we weten allemaal dat een hoge positie in Google erg belangrijk is! Sta je op pagina 2, dan tel je echt niet meer mee.

Hoe hoger je staat, hoe eerder mensen op je link klikken.

BlackDesk Creative Marketing biedt zoekmachine optimalisatie voor uw online kanalen. Het doel van SEO is het genereren van meer bezoekers op uw website of shop. Om dit te bereiken moeten we ons eerst verdiepen in het zoekgedrag van uw doelgroep, bijvoorbeeld welke zoektermen het meest gebruikt worden en hoe uw website hier het beste op kan worden ingericht. SEO is een breed begrip. We kunnen het daarom globaal opdelen in meerdere deelbegrippen: Linkbuilding, content optimalisatie en keywords.

Linkbuilding heeft als doel meer bezoekers op de website te verkrijgen. Linkbuilding is het verkrijgen van (relevante) links op andere websites die naar de eigen website verwijzen. Op deze manier wordt het bezoekersaantal verhoogd voor de eigen website. Daarnaast is Linkbuilding van belang voor de vindbaarheid op Google en andere zoekmachines.

Content Optimalisatie is in twee delen op te delen: content optimalisatie en conversie optimalisatie. Content optimalisatie richt zich vooral op het schrijven en structureren van relevante web content met als doel zo hoog mogelijk getoond worden in de zoekresultaten.
Conversie-optimalisatie heeft als doel de website zo gebruiksvriendelijk en conversiegericht mogelijk te maken. De content-optimalisatie richt zich hierbij vooral op het structuren van en schrijven van web content die zo aangenaam mogelijk navigeert, leest en aanzet tot een conversie.

Keywords zijn de zoektermen die de gewenste doelgroep over het algemeen vaak gebruikt bij de zoekmachines. Deze zoekers zijn al opzoek naar hetgeen dat uw bedrijf aanbiedt en zullen dus met behulp van keywords sneller bij uw website terecht komen.

WIJ VOERDEN SEO UIT VOOR O.A.