SOCIAL MEDIA

STRATEGISCHE EN CREATIVE UITINGEN VOOR UW BEDRIJF OP SOCIAL MEDIA

Social media is een verzamelnaam voor internettoepassingen die gemaakt zijn om creatief informatie te delen. Na de afgelopen jaren is social media niet meer weg te denken uit het internetlandschap. Om social media zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en behoefte van de klant, stellen wij een social media plan op voor de klant. In dit plan zullen we een aantal algemene tips geven voor het gebruik van social media, de huidige situatie analyseren en een plan presenteren voor de komende periode. Het plan is opgebouwd uit twee delen, namelijk het lanceren van het social mediakanaal en het bijhouden van het social mediakanaal.

BlackDesk Creative Marketing biedt professionele social media begeleiding op verschillende platforms. We bieden begeleiding op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. We maken gebruik van professionele applicaties, waardoor we gemakkelijk berichten kunnen doorplaatsen naar andere kanalen.

Als BlackDesk de social media kanalen van uw bedrijf gaat beheren, schrijven we contentkalenders waarop de content van een gehele maand te lezen is. Vervolgens gaan we aan de slag met de vormgeving van deze berichten om ten slotte de berichten in te plannen zodat ze automatisch op uw kanalen zullen verschijnen. We bieden diverse vormen van begeleiding aan waarbij het verschilt hoe groot uw rol als klant is. Sommige klanten vinden het prettig om veel controle te hebben op de kanalen, sommige klanten geven social media maar al te graag volledig uit handen. Er zijn allerlei smaken mogelijk.

WIJ VERZORG(D)EN DE SOCIAL MEDIA KANALEN VOOR O.A.