WEBSITES EN WEBSHOPS

EEN PROFESSIONELE ONLINE BEDRIJFSPRESENTATIE

BlackDesk biedt websites voor een brede groep klanten. Van eenvoudige onepage websites tot ingewikkelde websites met tal van API koppelingen, BlackDesk is uw partij. Vrijwel alle websites en webshops die we bieden zijn gebaseerd op het populaire CMS (content management system) WordPress. WordPress is gestart als blog platform en uitgegroeid tot het meest populaire CMS ter wereld. WordPress is eenvoudig zelf te onderhouden en is erg goed responsive in te richten.

Het is van belang dat uw website responsive is. Er komen steeds meer apparaten op de markt waarmee websites te bezoeken zijn. Waar je vroeger alleen rekening hoefde te houden met desktops, bestaat een groot deel van je bezoekers tegenwoordig uit tablet of smartphonegebruikers. Als je een website responsive inricht, schaalt de website mee met het device waarop hij bekeken wordt.

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. BlackDesk biedt globaal twee soorten websites: een website gebaseerd op een bestaand template en een website die volledig zelf ontworpen en gebouwd is (ookwel, zelfbouw genoemd). Soms voldoet een eenvoudige website of webshop, dan is een template oplossing vaak een goede keuze. Het voordeel van een template website is de prijs, die vaak veel lager is dan die van zijn zelfbouw tegenhanger. Een nadeel van een template website is het bestaande design. Uiteraard kan dit design aangepast worden op uw wensen, maar helemaal uniek zal het nooit worden. Dit is ander bij de zelfbouw variant. De zelfbouw variant wordt volledig ontworpen door BlackDesk Creative Marketing. De grafisch ontwerpers van BlackDesk kunnen dan ‘helemaal los gaan’ en een ontwerp maken dat helemaal aansluit bij uw bedrijf. Daarnaast is een zelfbouw website vaak sneller en kan de site op een later tijdstip beter worden uitgebreid.

Webshops ontwikkelen we ook vaak in WordPress. We maken dan gebruik van WordPress Woocommerce, een geweldige plugin die WordPress omtovert tot webshop. We kunnen nog uren doorgaan over ons webaanbod, maar ach, we laten graag  ons portfolio voor ons spreken.

WIJ MAAKTEN WEBSITES VOOR O.A.