“Is het eigenlijk een beetje leuk, bij dat zwarte bureau?”

Iris Dommanschet kwam een paar maanden geleden binnengelopen met een paar pilsjes en een sollicitatiebrief onder haar arm. Inmiddels is het bier op en is Iris aan een van onze bureau’s beland… Een zwart bureau, natuurlijk.

“En…heb je het naar je zin?”

Allemaal vragen die me de eerste dagen, weken of zelfs maanden wel 100 keer om de oren vlogen. Super lief natuurlijk, want ik ben blij dat iedereen zo geïnteresseerd is! En ja; het is leuk.

Wat zeg ik, het is SUPER leuk! En dat zeg ik echt niet omdat m’n baas nu over mijn schouder meekijkt hoor, want het is echt zo. En ja; ik heb me traditiegetrouw ook al een keer verslapen en vervolgens bolussen getrakteerd. Wat is dat toch steeds..?! Maar goed! Het is echt ‘bingo’! Leuke en vooral geïnteresseerde collega’s, interessante en vooral erg toffe opdrachten/opdrachtgevers en humor. Serieus; bij BlackDesk binnenstappen met een pakketje BlackDesk-pilsener was de beste stap die ik kon maken.

Goed. ‘Of ik mezelf even voor wil stellen’. Natuurlijk wil ik dat…

Hi! Iris dus. Vanaf afgelopen september bij BlackDesk in de rol van vormgever. Klaar om te gekke designs te maken want daar houden we van! Ken je dat, dat je iets koopt omdat de verpakking nog toffer is dan de inhoud? Dat je elk lettertype probeert te raden? Dat je alles wil weten over kleur of vorm en dat je jezelf betrapt op een glimlach bij het zien van goede fotografie? Dat heb ik dus eigenlijk altijd. Je kan rustig zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en andersom. Maar oke; eerlijk is eerlijk. Ik ben echt niet altijd bezig met vormgeving. Er moet ook gewoon met veel plezier gevoetbald, gebokst, muziek gemaakt en gekookt worden. En daarmee zijn jullie nu gelijk van alles op de hoogte.

Genoeg over mij, ik ben namelijk ook reuze nieuwsgierig naar jou! Graag maak ik eens kennis met je. Wat denk je ervan.. bakkie doen? Je kunt me bereiken via iris@oud.blackdesk.nlof bel even naar 0113 – 890 123.