Wat is een DTP’er?

Hey! Mijn naam is Laurens van Vliet. Die ene die maar één kop koffie per dag drinkt en elke dag een andere bril draagt. Tijdens mijn derde, en tegelijk het examenjaar van mijn opleiding Allround-DTP (Op het Grafisch Lyceum Rotterdam) loop ik een half jaar stage bij BlackDesk, waar ik het erg naar mijn zin heb ?

Voordat ik verder vertel over mijzelf en alle leuke weetjes op tafel gooi, moet ik denk eerst even een belangrijke vraag beantwoorden: Wat is Allround-DTP? DTP is een afkorting voor DeskTop Publisher. Maar ook die naam doet denk ik nog geen lichtje branden. Ik leg het altijd zo uit: Een DTP-er maakt allerlei verschillende media-uitingen op. Denk dan bijvoorbeeld aan: flyers, brochures, tijdschriften, advertenties en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortgezegd: ik wil gewoon mooie dingen maken en daar is BlackDesk natuurlijk de beste plek voor.

Zo, dat was even het zakelijke gedeelte.

Mijn naam is dus Laurens, 18 jaar oud en wonend in ’s-Gravenpolder. Naast mijn opleiding zijn mijn interesses ook erg allround. Fotografie/ videografie, muziek, skateboarden, gamen, kunst en ook hier kan ik nog wel even doorgaan. Grappig dat deze interesses allemaal een vorm van creativiteit bevatten. Het leukste blijft wel de fotografie en videografie en naast alles wat ik doe wil ik mijzelf meer gaan verdiepen in modelfotografie.

Tot februari ben ik dus tijdens mijn stage te vinden bij BlackDesk. Heb je net zoals ik het gevoel dat dit verhaaltje veel te kort was om alles te vertellen? Bel gerust naar (0113) 890 123 of stuur een mailtje naarlaurens@oud.blackdesk.nl