Even voorstellen, Hallois :)

Hallo, ik ben Loïs, (social media) content marketeer bij BlackDesk. Een baan waarbij ik mijn creativiteit kan combineren met de kennis die ik verzameld hebt tijdens mijn managementstudie.

Aan het begin van 2018 ben ik als stagiaire begonnen bij BlackDesk. Ik deed toen onderzoek naar de beste projectmanagement tool voor het zwarte bureau. Tijdens mijn stage heb ik het zó naar mijn zin gehad bij BlackDesk, dat ik ben blijven plakken als (social media) content marketeer.

Vroeger wilde ik eigenlijk studeren aan de TU Delft en architect worden. Maar na de havo en verschillende technische studies, heb ik die droom opgegeven. De techniek was het toch niet helemaal voor mij. Daarna ben ik de opleiding Officemanagement gaan doen, aan Schoevers Hogeschool in Rotterdam. En sinds deze week kan ik met trots zeggen dat ik afgestudeerd ben.

Mijn baan is precies de juiste combinatie van creativiteit, iets wat ik miste tijdens mijn opleiding, en management. Als (social media) content marketeer onderhoud ik namelijk de verschillende social media kanalen van een aantal van onze klanten. Ik bedenk berichten en stuur de vormgevers aan om bij die berichten dan weer beelden te maken. Maar er moet ook gezorgd worden dat de berichten op tijd online en op de juiste kanalen terechtkomen. Daarbij heb ik veel contact met mijn klanten, want zij moeten de berichten en beelden natuurlijk goedkeuren.

Social media voor bedrijven is nog relatief jong en geeft veel mogelijkheden op het gebied van marketing. Ik vind het een leuke uitdaging om dagelijks op zoek te zijn naar deze marketingmogelijkheden.

Als ik niet bezig ben om mijn social media verslaving te voeden, zit ik het liefst met een grote kop thee op de bank te netflixen. Een aantal van mijn favorieten series zijn Sense8, When Calls the Heart en Elementary.

Benieuwd naar meer? Ik ben te vinden op Instagram (@loiseigenraam96) of je kan een mailtje sturen naar lois@oud.blackdesk.nl.