VACATURE: STAGIAIRE GRAFISCH VORMGEVER

BlackDesk is altijd op zoek naar goede stagiaires grafisch vormgever. Bij full-service marketingbureau BlackDesk kun je veel ervaring opdoen!

We zoeken iemand die secuur is, van zijn / haar werk houdt en deel wil uitmaken van het energieke team van BlackDesk. Een held (of heldin) die niet (snel) terugdeinst voor een nieuwe uitdaging.

Je bent een kunstenaar met letters en vormen en weet als geen ander hoe je de doelgroep van onze opdrachtgever te pakken krijgt. Je werkt goed samen in een team, je taalvaardigheid is goed en je verbluft ons met jouw grafische portfolio.

BlackDesk is vol in ontwikkeling, we zoeken iemand die in ons hoge tempo mee kan. Een grafisch vormgever die geniet van een dynamische en motiverende omgeving.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan zeker verder.

WAT VERWACHTEN WE?

  • Dat je (zowel zelfstandig als in een team) kunt werken aan veel verschillende grafische ontwerpen zoals: logo’s, identiteiten, huisstijlen, direct mails, magazine’s, social media berichten en veel meer!
  • Dat je als geen ander wilt gaan werken aan de tofste en vernieuwendste webdesigns.
  • Dat je een sociale, flexibele en professionele houding hebt.
  • Dat je ervaring en kennis hebt van de te gebruiken softwarepakketen (o.a. Adobe Photoshop, Indesign & Illustrator)
  • Dat je pas écht gelukkig bent als onze opdrachtgever dat is.
  • Dat je taalvaardigheid goed op orde is. Creatieve, correcte taalvaardigheid is een pre.

WAT BIEDEN WE?

BlackDesk is een full-service marketingbureau uit Goes, we coördineren marketingtrajecten van advies tot en met uitvoering. Word onze nieuwe Grafisch vormgever en je krijgt een werkplek bij een energiek, sterk groeiend marketingbureau in Goes en de mogelijkheid om te werken aan verschillende opdrachten, voor verschillende opdrachtgevers in het private en publieke domein.

Vind je dit tof? Echt super tof? Solliciteer!
We bieden passende voorwaarden en een kick-ass baan van 16 – 32u per week.

Sollicitaties mogen worden voorzien van een CV, een weergaloos portfolio en een persoonlijke motivatie.  Verstuur je sollicitatie naar info@oud.blackdesk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.